Yazılım Öğrenmek İsteyenler Neos Yazılım Akademi'de Buluşuyor..!

Yazılım Öğrenmek İsteyenler Neos Yazılım Akademi'de Buluşuyor..!

337 Görüntülenme
0
0

Yazılım öğrenmek isteyen bireylerin sık sık karşısına çıkan Neos Yazılım Akademi, öğrencilerine neler sunuyor?

Geleceğin iş alanlarına olan talep her geçen gün artıyor. Söz konusu alanların başında gelen yazılım, pek çok kişinin ilgisini çekse de insanlara karmaşık geliyor. Bu duruma internetteki bilgi kirliliği de eklenince yazılım öğrenmek isteyenlerin işi bir hayli zorlaşıyor.

Böyle durumlardaki en iyi çözüm ise profesyonel destek almaktan geçiyor. Neos Eğitim Bilişim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş bünyesindeki Neos Yazılım Akademi, dünyanın her yerinden yazılım öğrenmek isteyen bireylere yardımcı oluyor. İşte ayrıntılar…

Neos Yazılım Akademi

Yazılım Mühendisi Duhan Gökkaya’nın kurduğu Neos Eğitim Bilişim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş bünyesinde yer alan şirket, kısaca yazılım öğrenmek isteyenler için çeşitli eğitim programları ve hizmetler sunuyor. Çeşitli üniversiteler ile iş birliği yapan Neos Yazılım Akademi, bu sayede verdikleri eğitimler için uluslararası standartlara uyacak şekilde sertifikasyon verebiliyor.

Yazılım Uzmanlığı, Full Stack Web Geliştirme, Back End Web Geliştirme ve Python Programlama gibi alanlarda eğitimler veren Neos Yazılım Akademi, yüzlerce saati bulan çeşitli programlara sahip. Pandemi koşullarına da uygun olarak dersleri uzaktan-canlı gerçekleştiren şirket, bu sayede yolda harcanan boş zamanın da değerlendirilmesini sağlıyor.

Aynı zamanda bu eğitimlerin kayıtları sayesinde de öğrenciler diledikleri zaman ders tekrarı yapabiliyor. Neos Yazılım Akademi tarafından sunulan bir diğer önemli hizmet de eğitmenler ile kurulan kesintisiz iletişim. Bu sayede takıldığınız veya zorlandığınız alanlarda destek alabilirsiniz.

Yazılımın herkes için öğrenilebilir olması gerektiği ilkesini savunan şirket, sadece eğitim değil sonrası için de öğrencilerini hazırlıyor. Türkiye‘de ilk kez Neos Yazılım Akademi tarafından geliştirilen sektör simülasyonu ile öğrenciler bireysel mülakatlara hazırlanacak ve kendinden emin yazılımcılar olarak mezun olmalarını sağlanacak. Şirket hakkında daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Kaynak: https://shiftdelete.net/neos-yazilim-akademi-neler-sunuyor

Yorum Yap