Proaktif CRM: Yeni konsept

Proaktif CRM: Yeni konsept

609 Görüntülenme
0
0

Bitrix24 proaktif CRM, yeni başlayanlar için işleri daha da kolaylaştırmayı ve deneyimli kullanıcılar için yeni olanaklar sunmayı amaçlar. Proaktif CRM, iş gününüzü ve müşterilerinizi daha iyi organize etmek için yeni imkanlar içerir.

Proaktif CRM'de başka neler var?

Proaktif CRM artık CRM içindeki etkinlikleri görüntülemek, sıralamak ve seçmek için yeni seçenekler içeriyor. İşlemler, faaliyetlere göre satış huninizin aşamalarına göre otomatik olarak dağıtılır. Bu işlem yönetimi kolaylaştırır ve zamandan tasarruf sağlar. Yeni arayüz ayrıca daha sezgiseldir ve dikkat gerektiren işlemler daha görünürdür.
Bitrix24 proaktif CRM'nin tüm yeni özelliklerini keşfetmek için Bitrix24Help makalemizi ziyaret edin.

Akıllı aktiviteler

Akıllı Etkinlikler, Proaktif CRM'de yenidir. Bir işlem herhangi bir aktivite içermiyorsa, dikkatinizi o aktiviteye çekmek için CRM size bir aktivite oluşturmanızı önerecektir. Bu akıllı faaliyetler, hiçbir şeyin planlanmadığı atıl işlemlerin unutulmasını önlemeyi mümkün kılar. Böylece, belirli fırsatları kaçırma olasılığını azaltır.
Bitrix24Help makalemiz sayesinde, proaktif CRM'in akıllı faaliyetleri hakkında tüm bilgileri öğrenin.
Yeni etkinlik sayaçları

Sayaçlar, kullanıcıları CRM'deki aktiviteler, görevler ve projeler hakkında bilgilendirmek için her zaman gerekli olmuştur. Bitrix24 sayaçları, satış ekibinin hangi işlemlere ve müşterilere müdahale etmesi gerektiğini tam olarak bilmelerine yardımcı olur. Bu sayaçlar işlem yönetimini kolaylaştırmak için geliştirildi.  Sayaçlar artık sizi ilgilendiren ve iş arkadaşlarınıza yönelik bildirimler arasında ayrım yapmanıza da olanak tanıyor.
Bitrix24Help makalemiz, yeni etkinlik sayaçlarının nasıl çalıştığını daha ayrıntılı olarak açıklıyor.

Kaynak: https://www.bitrix24.com.tr/blogs/haberler/proaktif-crm-yeni-konsept.php

Yorum Yap