PİRCloud 2023’de de “İŞİN PİRLERİ”nin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

PİRCloud 2023’de de “İŞİN PİRLERİ”nin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

432 Görüntülenme
0
0

4 Ana Sektör (İnşaat, Üretim, Enerji ve Hizmet sektörü) ve onlarca alt iş kolunda başarıyla implementasyonu gerçekleşen PİR Online Proje ve İş Yönetimi Platformu, resmi Logo ve Netsis entegrasyon çözüm ortaklığı ile gücüne güç katıyor.

PİR ile kullandığınız ERP, Ön Muhasebe, Bordro Programları ve Websitenizle Dijital Pazarlama reklamlarınızı tam entegre çalıştırabilir, hem de çalışanlarınıza ek iş yükü olmadan hem de Şantiye ve Projelerinizi İŞİN PİRİ ile kolayca yönetebilirsiniz.

PİR Temel paket ve ek paketleriyle tüm proje-şantiye sahalarını şirket merkezine bağlayarak, operasyonları ve iş mükemmelliğini daha üst düzeye çıkarabilir, stoklarınızı ve tüm maliyet kalemlerinizi yönetebilir, karlılığınızı ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

İnşaat Yap-Sat firmaları için Konut Satış CRM ve her sektörden tüm Taahhüt firmaları Teklif Yönetimi ve CRM ile müşteri ilişkilerinizi yönetebilir, Pazarlama ve Satış kapasitenizi geliştirebilir, online ve anlık olarak satış süreçlerinize 360 derece hakim olabilirsiniz.

2023 Yılında Sizi de İŞİN PİRİ Olmaya Davet Ediyoruz.

PirCloud Online Proje ve İş Yönetim Platformu’nun ilk kullanıcısı Demirok Taahhüt şirketinin yöneticisi Sn. Muhammet Çalışkan Bey’in https://www.youtube.com/watch?v=xUBeqSP3q8o videosunda anlattığı gibi sizin de PİR Başarı Hikayenizi yayınlamak ve PirCloud ile süreçlerinizi dönüştürmeye ve yönetmeye davet etmek isteriz.

PİRCloud, Logo Yazılım ve Netsis Yazılım Resmi Entegrasyon Çözüm Ortağıdır. LOGO web sitesini incelemek için tıklayınız: https://www.logo.com.tr/logo-ekosistem-cozumleri/pircloud

2010’dan beri KOÜ Teknopark A.Ş. de AR-GE ve ÜR-GE faaliyetleri yürütülen, Kocaeli, İstanbul ve Stuttgart ofisleri ile Türkiye ve yurt dışı iş ortaklarıyla hizmet veren güçlü yönetim yapısıyla her yıl güçlü ve kontrollü bir şekilde büyüyen PİR ailesinde sizi de görmek isteriz.

Kaynak: https://www.pircloud.com/pircloud-2023de-de-isin-pirlerinin-tercihi-olmaya-devam-ediyor/

Yorum Yap