Logo Yazılım’a Deloitte Teknoloji Fast 50’de “Big Star” Ödülü

Logo Yazılım’a Deloitte Teknoloji Fast 50’de “Big Star” Ödülü

1223 Görüntülenme
0
1

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de teknoloji sektörünün öncülerini belirledi. Logo Yazılım, Big Star kategorisinde ödüle layık görülürken, Logo Ventures’ın yatırım yaptığı ziyaretçi analitiği şirketi V-Count da ödül alan şirketler arasında yer aldı.  

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de belirlendi. 2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda Logo Yazılım, “Büyükler Ligi” olarak anılan ve 2017 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon avro ve üzeri olan teknoloji şirketlerinin, son dört yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirildiği “Big Stars” kategorisinde ödüle layık görüldü. Logo Yazılım, ayrıca Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 listesinde olduğu için de bir ödül aldı. Böylelikle bu yılki programdan toplamda iki ödül kazanmış oldu. 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 Programı’nın sonuçları, 16 Ocak 2019 tarihinde, Kolektif House’ta gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. Mynet Kurucusu ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli ve Ciner Grup CIO’su ve IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mahmut Kurşun, ödül töreninde konuk konuşmacı olarak yer aldı.

LOGO VENTURES ŞİRKETİ V-COUND’A DA ÖDÜL

Bu yıl 13.’sü hayata geçirilen program, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenen kurumların bilinirliğine, Türkiye’yi yurt dışında da başarıyla temsil etmeleri için destek olmaya devam ediyor.

Büyüme potansiyeli yüksek girişimlere destek vermek üzere, Logo Yazılım ve Actus Portföy Yönetimi ortaklığında kurulan Logo Ventures’un yeni yatırım yaptığı V-Count da büyüme performansıyla Yazılım kategorisinde ödüle layık görüldü.

Şirket, insan sayma, kuyruk analizi ve yoğunluk analizinin yanı sıra, yaş/cinsiyet/duygu tanıma gibi fiziksel alanlarda veri toplayan donanımları ve bu verilerin anlık analizlerle anında aksiyon alınabilecek bilgiler olarak ilettiği bulut tabanlı iş zekası platformuyla Samsung, Samsonite, Sephora, Lego, Whirlpool, GAP gibi pek çok markaya hizmet veriyor.

“ZİHİNLERDE DE DİJİTAL DÖNÜŞÜM”

Deloitte Türkiye Ortağı Metin Aslantaş, yaptığı açılış konuşmasında; “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın bu yıl 13’üncüsünü düzenlemekten ve iş dünyasının geleceğini şekillendirecek, Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük edecek şirketleri ödüllendirmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Teknolojinin bugün bizi getirdiği noktada sadece makinelerin, kullanılan araçların dijital olması yeterli değil. İhtiyacımız olan; zihinlerde yaşanacak bir dijital dönüşüm. Bugün, sıralamaya giren şirketler de yaptıkları iş kadar, iş yapış biçimleri ve zihniyetleriyle Türkiye’de dijital ekosistemin gelişmesinde lider bir rol üstleniyor. Ve biz inanıyoruz ki, bu şirketlerin yurt dışında ülkemizi gururla temsil edeceğine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Buna vesile olabilmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Diğer yandan; en başından bu yana Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın hayata geçmesinde emeği olan iş ortaklarımız MOBİLSİAD, ÖDED, TBD, TBV, TESİD, TTGV, TUBİSAD ve YASAD’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Türkiye’de on üçüncü yılını tamamlayan programın bu yılki birincisi, 2013 yılında kurulan ve son dört yılda %27.519’luk büyüme kaydeden EMFA Yazılım Danışmanlık oldu. Ödül töreninde Teknofix %14.575’lik büyüme ile ikinci olurken, iyzico %7.458 büyüme ile üçüncülüğü elde etti.

Kaynak: https://blog.logo.com.tr/deloitte-teknoloji-fast/

Yorumlar
KolayERP Editörü
Yayınlanma saati: 10:40 - 31.01.2019
gddgdg
CEVAPLA
KolayERP Editörü
Yayınlanma saati: 21:07 - 10.02.2019
Yorum için teşekkürler.
CEVAPLA
Yorum Yap