Logo Yazılım, yazılım çözümlerini pazara sunmak için Turkcell’in veri merkezlerini tercih etti

Logo Yazılım, yazılım çözümlerini pazara sunmak için Turkcell’in veri merkezlerini tercih etti

1049 Görüntülenme
0
1

Halka açık bilişim şirketi Logo Yazılım, yazılım çözümlerini pazara sunmak için Turkcell’e işbirliği yaptı.

Halka açık bilişim şirketi Logo Yazılım, yazılım çözümlerini pazara sunmak için Turkcell’in veri merkezlerini tercih etti. Şirketin 90 bin kurumsal müşterisinin veri merkezlerinden hizmet alacağı açıklandı.

Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, Turkcell ile yürütülen proje hakkında şunları söyledi: “Türkiye’nin uluslararası yazılım markası olarak dünya teknoloji trendleri paralelinde ürünler geliştiren Logo Yazılım, bu başarısını Ar-Ge’ye verdiği büyük öneme borçlu. Öyle ki, çalışanlarımızın yaklaşık %70’i Ar-Ge alanında faaliyet gösteriyor. Türk mühendislerle yerli yazılım geliştiren bir şirket olarak, verilerimizi de Türkiye’nin teknolojisine ve dijital ekosistemine yatırım yapan en önemli oyunculardan olan Turkcell’in veri merkezlerinde barındıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

İşbirliğini değerlendiren Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan’da şunları söyledi:“ Dijital operatör yolculuğumuz, yatırımlarımız ve vizyonumuz ile Logo’nun teknolojiye yaptığı yatırımın paralel olması, ortak çözümler için yol gösterici olmuştur. Mevcut sunucu sistemlerini dağınık yapıda farklı hizmet sağlayıcılarda da barındıran Logo ile yaptığımız işbirliği sonrasında tüm sunucu, network ve güvenlik altyapısı ihtiyaçları Gebze ve Dudullu veri merkezlerimizde sağlanmaya başladı. Biz, söylemlerimizi desteklemek için Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Türkiye için çalışan her şirkete ve her bireye veri merkezlerimizin kapısını ardına kadar açıyoruz.

Kaynak: https://digitalage.com.tr/

Yorum Yap