Kocaeli Sanayi Odası Büyük Ödülü Logo Yazılım’ın Oldu

Kocaeli Sanayi Odası Büyük Ödülü Logo Yazılım’ın Oldu

1104 Görüntülenme
0
1

Kocaeli Sanayi Odası tarafından, başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl 11’incisini düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri” sahiplerini buldu. Başiskele ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen törende Büyük Ödül, Logo Yazılım’a verildi.


Logo Yazılım’ın başarıları yeni bir ödüle daha layık bulundu. Kocaeli Sanayi Odası tarafından organize edilenSektörel Performans Değerlendirme Ödülleri’nde Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisi’nde Logo Yazılım Büyük Ödül’ün sahibi oldu.

İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI
Törene Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ödül alan sanayi kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Organizasyon kapsamında jüri tarafından en değerli ödül olarak belirlenen “Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisi Büyük Ödülü” Logo Yazılım’ın oldu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından Logo Yazılım’ı temsilen İcra Kurulu Üyesi Uğur N. Sipahi’ye takdim edilen ödül ile başarılı iş sonuçları bir kez daha takdir edildi.

Kaynak: https://blog.logo.com.tr/kocaeli-sanayi-odasi-buyuk-odulu-logo-yazilimin/

Yorum Yap