Fixidesk Nedir? Neden Bulut?

Fixidesk Nedir? Neden Bulut?

1764 Görüntülenme
0
1

Fixidesk'i Tanıyalım...

Fixidesk'i tanımadan önce Ümit beyve Semih bey'in "Logo ile benzersiz entegrasyon!" video'sunu aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

Logo ile benzersiz entegrasyon..!

Teknik servis hizmeti veren, işletmeler için tam bir teknik servis yazılım çözümüdür! Servis süreçlerinizi çözün, Müşteri-Ürün ilişkilerini yakından takip edin, Tekliflerinizi verin, Faturanızı kesin!

Eğer bir servis hizmeti veren işletmeyseniz, Fixidesk'tan başka bir araca ihtiyacınız olmayacak. Fixidesk ile teklif, sipariş ve faturalarınızı yönetebilirsiniz. E-fatura, E-arşiv süreçleriniz de hemen hızlı ve kolayca kullanıma hazır hale gelebilir. 

Fixidesk ile servis fırsatlarınızıda yönetebilir, CRM ihtiyaçlarınız içinde tam olarak biçilmiş kaftan olduğunu görebilirsiniz. Sözleşmeler ile müşteri ürün ilişkilerini, periyodik bakım ve onarım süreçlerinizide rahatlıkla pratik şekilde yönetebilirsiniz. 

Fixidesk,bünyesinde bulunan FixApps Engine ile rahatlıkla esnetilebilir, kendi firma veri formlarınızı hızlıca kurgulayabilirsiniz. Ayrıca tüm formlara özel alanlar ekleyebilir, bu alanlara girdiğiniz verileri hızlıca raporlayabilirsiniz.

Size bir uygulamadan çok, Servis Hizmet Kültürü'de sunuyoruz.

Bizi çok seveceksiniz, biz Fixidesk'i çok seviyoruz. Çünkü Fixidesk; Geleceğin mimarisin, geleceğin teknolojisinde geliştirilmiş bulut tabanlı, teknik servis programıdır.

 

Tecrübe

Fixidesk 20+ yıl tecrübesi olan bir ekibin, geliştirmiş olduğu bir projedir. 

Pratik Kullanım

Sade arayüzleri ile aradıklarınızı, anında bulabilirsiniz. Sizi yormadan, ihtiyacınız olan özelliği kullanmanızı sağlar.

Kolay Arayüz

Renkler, formlar, buton yapıları ve tablolar, sizin keyifle çalışmanız için tasarlandı.

Hızlı

Güçlü alt yapısı, şık ve  arayüzleri, işlevsel mimarisi ile aradığınız hızı bulacaksınız.

Uyarlanabilir Form Yapısı

Fixidesk, size uyum sağlar, sizin istediğiniz gibi çalışır. Veri giriş formlarınızı, siz kendiniz dilediğinizce  tasarlayabilirsiniz.

Mobil Uyum

Tablet, telefon veya farklı ekran çözünürlüklerine duyarlı yapısı ile her cihazdan kullanabilirsiniz.

Parametrik Mimari

Farklı ihtiyaçlara uyum sağlayabilmesi için, gelişmiş parametrik yapı sunuyoruz. Kuralları siz belirleyin.

Uygun Maliyet

Bulut mimarisi ile donanım ve yazılım yatırımı yapmadan, hemen kullanabilirsiniz. Sadece üyelik yapmanız yeterli.

Kiralama

Sunduğumuz 3 paketten birini seçin ve yüksek lisans maliyetleri ödemeden, uygun kiralama modelleri ile vazgeçme maliyetlerinizi düşürün.

Ölçeklenebilir

Bizim için işletmenizin büyüklüğünün hiçbir önemi yok! İster bir kullanıcı olun, isterseniz de yüzlerce kullanıcınız olsun. İstediğiniz özellikteki paketi kullanabilirsiniz.

Güçlü Alt Yapı

Güçlü sunucular, harika yük dağıtım mimarisi, güvenlik duvarları, sınırsız ve anlık yedekleme alt yapısı, hız ve kontrol algoritmaları ile binlerce dolar yatırım yaparak sahip olabileceğiniz güçlü bir alt yapı sunuyoruz.

Servis Randevularınızı Daha İyi Yönetin!

Randevu planlama modülü ile teknik servis taleplerinizi, esnek takvim özelliği ile planlayabilirsiniz. Ortak servis ajandası ile hizmet kalitenizi artırabilirsiniz. Müşterileriniz ne zaman aradı? Hangi tarihe randevu istiyor? Geliş sebebi nedir? Ne zaman gelmeyi planlıyor? gibi sorular sizin için hiç de sorun olmayacak.

Kendi iş takviminizi yönetin, hem de müşterinizi anında randevu takviminiz ile bilgi verin. Müşterilerinize randevuları öncesinde hatırlatmalarını sms veya e-posta gönderimini de planlayabilirsiniz. Ajandanızı Google Takvim ile senkronize edebilirsiniz. Randevularınızı servis kayıtlarına dönüştürebilirsiniz.

 

Servisleri Mobil Yönet!

Fixidesk ile mobil cihazlardan servis kaydı oluşturabilirsiniz. Teknisyen kendine atanmış görev listesini görebilir. Görevi başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilir. Tüm adımların tarih ve saat bilgisi anlık olarak tutulmaktadır. Saha da servis notları, yapılan işlemler, işçilik, yedek parça girişi yapılabilir. Servis kayıtları ile ilgili tüm detayları görüntüleyebilir.

 

Servis Ekibinizin Verimini Artırın!

Servis yönetiminde servis havuzu, kişiler üzerinde görevleri anlık olarak tüm ekibin görmesi önemlidir. Servis’in toplam iş yükünü görebileceğiniz gibi servisler ile ilgili ekibiniz ile anlık bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Servisler ile ilgili aldığınız notlar, eklenen dokümanlar ve ekibin bilgi sahibi olması gereken tüm işlemleri, ekip üyelerinin görmesini sağlayabilirsiniz. Saha da görev değişikliği yapabilirsiniz. Saha ekibinizi yönlendirebilir, ekibin kendi için online yazışmasını sağlayabilirsiniz. Ekibiniz daha fazla etkileşim ile işlerini çok daha kısa sürede çözümleyecek ve servis süreleriniz kısalacaktır.

Mobil Konum Takip

Servis ekibinizin doğru noktaya servis ulaştırması, servis ulaşım sürelerinin gözlemlenmesi, gerektiğinde müşteriye bilgi verilmesi, ilgili işin sahadan yapıldığının takip edilmesi gibi GPS bazlı tüm harita takip işlemlerini yapabilirsiniz. Google Haritalar ile entegre olan servislerimiz sayesinde, haritaların gücünü işinize yansıtabilirsiniz. Konum dışı işlemler, rota dışı işlemler, periyodik konum takip gibi çok önemli özelliklerle ekibinizi daha iyi yönetmenizi sağlıyoruz.

Servis Tarihçesi

Servis durumlarınıza göre çalışan tarihçe özelliği sayesinde, servis başlangıcından, servisin tamamlanma sürecine kadar tüm hikayeyi takip edebilirsiniz. Adım adım servis tarihçelerini görüntüleyerek, servis performansını iyileştirebilirsiniz.

Servis Süreçleri

Servis görevi kime atandı? Teknisyenin üzerinde ne kadar iş var? Tahmini tamamlama süresi nedir? Servise başlama anından, tamamladığı süreye kadar neler yapıyor? Anında haberiniz olsun.

Sms ve E-Posta İle Bilgilendirme

Güçlü bildirim altyapısı ile servis durumları, teklif, irsaliye, fatura, randevu, kargo, teslim süreçleri gibi her aşamada müşterinize bilgi verebilirsiniz. Aktif bilgilendirme servisi sayesinde, müşteriniz ile interaktif bir servis altyapısı kurabilirsiniz.

Yönetici Geri Bildirim Servisi

Kritik durum uyarıları ile yöneticilerin bilgilendirilmesi gereken önemli durumlarda, Fixidesk bilgilendirme servisi belirlenen kurallara göre yöneticilere geri bildirim sağlar. Yöneticilerin müdahale etmesi gereken durumlarda, bilgi sahibi olması servis süreçlerinde kritik sorunların ortadan kalmasını sağlayacaktır. Yoğun servis süreçlerinde, teknisyenlerin gözden kaçırabilecekleri durumlar olmaktadır. Geciken servisler, kritik yedek parça stok kontrolü, yedek parça temin önerileri gibi birçok konuda geri bildirim sistemi devreye alınabilir. 

Entegrasyonlar

Fixidesk, sunduğu ön muhasebe modülleri ile bir çok ihtiyaca cevap verebilecek olsa da hali hazırda kullanılan ERP veya Ön Muhasebe programlarına entegre olabilir. Logo Onaylı Eko Sistem çözümü olması sebebi ile Logo Go, Logo Tiger ve Logo Tiger Enterprise ile güçlü bir entegrasyon sunmaktadır. Farklı program kullanımında dilerseniz API servislerimiz ile kendi entegrasyonlarınızı yazabilir veya çözüm ortaklarımız ile ilerleyebilirsiniz.

Erp entegrasyonları birçok detaylı ticari faaliyet süreçlerini yönetmenizi sağlar. Satınalma veya üretim ile oluşan parça maliyetlerini ERP üzerinden yönetirken, entegrasyon ile aktardığımız satış hareketleri ile karlılık raporları gibi maliyet tabanlı bir çok veriye ulaşımınızı sağlar.

Stok giriş çıkış, maliyet, fiziki takip, sayım, transfer, irsaliye, sipariş fatura, finans, muhasebe gibi iç içe geçmiş ERP süreçlerini Fixidesk ile entegre ederek şirketinizde uçtan uca güçlü bir sistem kurabilirsiniz.

Anlık Mesajlaşma

Fixidesk Chat modülü ile ekip içerisinde bilgi paylaşımı daha güçlü hale geliyor.Güçlü online mesaj programları olsa da chat uygulamasının sistem içerisinde kullanımı farklı değerler sağlamaktadır. Yazışmaların depolanması, doküman, görsel, servis bilgileri gibi içeriklere erişim. Servis entegreli bilgi paylaşımı ile bilgileriniz daha güvende.

Özel Alanlar

Sektör bağımsız, yapımızı esnek çalışma özellikleri ile sağlıyoruz. Özel alan tanımları sayesinde servis, ürün, müşteri, müşteri ürün ilişkileri gibi kritik bilgilerin tutulması gereken noktalarda, kendi özel alanlarını tanımlayabilirsiniz. Sürükle bırak özelliği ile ilgili formlara ekleyebilirsiniz. 

Mobil taşıt tanıma sistemlerinde sim kart numarası gibi bir özellik ile kopyalama cihazlarına hizmet veren bir işletmede son kopya sayaç bilgisi önemli olabilir. Bu nedenle özel bir yazılım geliştirme gereksinimi olmadan, bir kaç dakika içerisinde özel alanlarınızı ekleyerek programı hızlı bir şekilde yapılandırabilirsiniz.

Müşteri Ürün İlişkileri Yönetimi

Servis süreçlerinin en kritik konularından bir tanesi hangi seri numaralı ürün, hangi müşteriniz de? Veya hangi müşteriniz de hangi ürünler var? Farklı uygulamalar da ürün parkı olarak da tanımlanan bu modül, servis verenler için çok kritik. Fixidesk üzerinde müşteri ürün eşleştirmesi yaptıktan sonra, garanti tarihleri, seri numarası, ürün ilişkisine özel bilgileri girebilirsiniz. Yeni bir servis girişi yaptığınızda servis numarasına göre ilgili seri numarasından daha önce servis verilmiş mi? Hangi ürünün garanti süresi bitiyor? Garanti süresi bitimine 1 ay kalan ürünler hangileri? Gibi birçok bilgiye çok basit bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.fixidesk.com/Hakkinda

Yorum Yap