FinMaks ile Tüm Banka Hesapları Tek Ekranda !

FinMaks ile Tüm Banka Hesapları Tek Ekranda !

1756 Görüntülenme
0
0

Açık bankacılık sektör lideri FinMaks 27 banka ile entegre oluyor, tüm banka hesapları aynı uygulamada görüntülüyor. Kullanıcılarımız; tahsilat ve ödemelerini bir arada görüyor, tüm banka hesaplarının durumunu aynı anda analiz edebiliyor, üstelik tüm bunlara bulut tabanlı bir teknolojiyle sahip olabiliyor, donanım ve yazılım yatırımı yapmalarına gerek kalmıyor.

FinMaks kullanıcılarına hizmet sağlarken maksimum güvenlik sağlıyor, verilerinizi Türkiye içinde en güvenli ortamda istediğiniz süre boyunca saklıyor, bankaların veri akışındaki değişikliklere anında adapte oluyor.

Finmaks kullanıcıları; tüm bankalardaki vadeli ve vadesiz mevduat hesaplarınızı, kredi ve çek hesaplarınızı, DBS, DTS ve POS hesaplarınızı tek bir ekrandan görüyor ve yönetiyor, kullanıcıların finansal karar verme süreçlerini kolaylaşıyor.

Entegre Bankalar: Akbank, alBaraka, AlternatifBank, Anadolubank Burgan Bank, DenizBank, Enpara Fibabanka, Garanti BBVA, Halkbank, HSBC, ICBC, ING, KuveytTürk, Odeabank, QNB Finansbank, Şekerbank, Türkiye Finans, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, YapıKredi, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası.

Kaynak: https://www.finmaks.com/

Yorum Yap