Diva POS Çözümü ile Perakende Sektörünün Dinamizmine Tam Uyum

Diva POS Çözümü ile Perakende Sektörünün Dinamizmine Tam Uyum

1161 Görüntülenme
0
1

Diva POS’un Perakende Sektörü İçin Özel Tasarlanmış Yapısıyla Tüm Süreçlerinizi Etkin Yönetin

Merkez birimleriniz ile bu birimlere bağlı şubeleriniz, satış noktalarınız ve bayilerinizin internet üzerinden erişerek kullanabileceği Diva POS ile satış kanalınıza ait tüm stok, satın alma, satış, nakit akışı, kasa ve banka işlemlerini takip edebilir ve yönetebilirsiniz. Diva POS, perakende sektörünün dinamizmine tam uyum sağlayacak şekilde tasarlanan yapısı ile artan müşteri taleplerine kolayca uyum sağlamanıza, iş süreçlerinizi düşük maliyetlerle hızla optimize etmenize olanak sağlar. Diva POS ile rakiplerinizi geride bırakacaksınız!

 

Kapsamlı Bilgi Akışı ile Müşteri Memnuniyetini Artırın

Diva POS, ortak müşteri veritabanı sistemi ile tüm noktalarınızdan müşterilerinize eksiksiz hizmet verilebilmesini ve detaylı analizler yapılabilmesini sağlar. Satış noktalarınızdan alışveriş yapmış olan müşterilerinizin bilgilerini, aldıkları ürünleri, müşteri hizmetleri departmanınız aracılığı ile oluşturdukları istek ve şikayetlerini tek bir platform üzerinden izleyebilirsiniz. Tek bir satış noktanızda müşteri bilgilerinin sisteme girilmesiyle tüm noktalarınızda müşteri bilgileri görülebilir, böylece tekrar tekrar bilgi girişi yapılmasına gerek kalmaz. Müşteri bilgileri ve alışveriş alışkanlıklarına göre müşterileri gruplayabilir, gelecek dönemler için kampanyalar planlayabilir, sadakat çalışmaları yapabilirsiniz.

 

Satış Noktalarınızın Merkez ile Kesintisiz İletişimini Sağlayın

Merkezden mağazalardaki işlemleri gözlemleyebilir, raporlar alabilir ve yaptığınız değerlendirmelerin sonuçlarına göre ürün fiyatlarındaki değişiklikleri ve dönemsel kampanyaları tüm mağazalarınızda aynı anda uygulamaya alabilirsiniz. Yeni mağaza tanımlamalarını veya mevcut mağazalardaki tanımlamaların değişikliklerini merkez ofisten yönetebilirsiniz. Mağaza bazında ödeme seçeneklerini belirleyebilir, depolar arası transfer yapabilecek mağazaları seçebilir ve mağazaları etiketler kullanarak gruplayabilirsiniz. Ayrıca Diva POS, kusursuz bir perakende yönetim sistemine sahip olabilmeniz için kullandığınız ERP ürünleriyle entegrasyon imkanı sağlar. Tüm ERP ürünleriyle entegre olarak çalışabilen Diva POS ile merkez ve satış noktaları arasında kesintisiz bilgi akışı sağlayabilirsiniz.

 

Etkin Stok Yönetimiyle Müşterilerinizin İhtiyaçlarına Göre Planlamanızı Yapın

Diva POS ile mağazalar, güncel stok bilgilerine her an ulaşabilir, ayrıca yetkilerine göre diğer mağazalardaki stokları da gözlemleyebilir ve müşterilere doğru yönlendirmeleri yapabilirler. Merkez ofisin tüm stoklara her an her ortamda ulaşabilmesine de olanak tanıyan Diva POS, stok durumuna göre atılacak adımları planlama imkanı sunar. Merkez ve mağazalar kendi aralarında stok transferi yapabilir ve takibini yürütebilirler. Diva POS ile minimum stok seviyesi kontrol edebilir, bu kontrol sistemi sayesinde hatalar önlenebilir ve etkin stok yönetimi sağlanır. Diva POS’un, geçmişe yönelik tüm stok hareketlerinin incelenebilmesini sağlayan yapısı sayesinde elinizdeki verilerle satın alma süreçlerinizi planlayabilirsiniz. Stok kartları üzerine yapılabilen etiket tanımlamalarıyla ürünler gruplanabilir ve stoklar bu gruplamalara göre takip edilebilir. Ürün gruplama özelliğiyle kampanya ve indirimler sadece seçilen ürün grupları için devreye alınabilir.

 

Yeni Nesil ÖKC (Ödeme Kaydedici Cihazlar) ile Tam Uyumlu Çalışın

T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan tebligler ile kapsama giren mükelleflere Yeni Nesil ÖKC kullanımı konusunda yasal zorunluluk getirilmiştir. Bu kapsamda değişen yapıya uygun olarak geliştirilen Diva POS’un Yeni Nesil ÖKC entegrasyonu sayesinde mevzuata tam uyumlu olarak çalışmaya devam edebilirsiniz.

 

e-Arşiv ve e-Fatura Entegrasyonuyla Mevzuatlara Uyum Sağlayın

Logo e-Arşiv ve e-Fatura entegrasyonu sayesinde elektronik faturalarınızı Diva POS’ta düzenleyebilir, anlık olarak entegratöre gönderebilir, nihai tüketiciye e-Arşiv faturası veya "Takip No" bilgisi içeren irsaliye ile "Bilgi Fişi" düzenleyebilir ve aylık raporlarınızı entegratör tarafından GİB'e iletebilirsiniz.

 

Diva POS’u Esnek Kullanım Yapısı Sayesinde İstediğiniz Yerde Kullanın

Diva POS’u esnek kullanım yapısı sayesinde isterseniz Logo Perakende Bulut Çözümleri ile isterseniz On-Premise olarak kullanabilirsiniz. Diva’nın global standartlarda, gelişmiş bulut teknolojisi sayesinde terminal, sunucu gibi donanım yatırımı yapmanıza gerek kalmadan işinize hızla odaklanabilirsiniz. Hem ilk yatırım maliyetinden kurtulur hem de kaynak kullanım oranında ödeme yapabilirsiniz. Ek bir maliyet olmadan her zaman en güncel sürümü kullanabilirsiniz. Bilgileriniz, size özel ayrılan bir bulutta güvenle kaydedilir, korunur ve yedeklenir. Sürekli zenginleşen fonksiyon kümesi ile rakiplerinizden her zaman bir adım önde olun. Ayrıca, işleriniz büyüdüğünde herhangi bir donanım yatırımı yapmadan Diva’nın bulut altyapısı sayesinde kullandığınız alanı artırabilirsiniz. İş yoğunluğunuza göre kullanım alanınızı artırmak veya azaltmak tamamen sizin elinizde! Hem müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap vermiş hem de ekstra donanım maliyetlerinden kurtulmuş olursunuz. Diva POS, bulut çözümü olarak sunulduğu gibi aynı zamanda IT Departmanları ve IT kaynakları olan, sistem işletimini kendisi gerçekleştirmek isteyen firmalar için ayrıca On-Premise olarak da sunulmaktadır. On-Premise modelde Diva POS, firmanın kendi sunucularında barındırılır, kendi kaynakları ile işletilir ve bakımı sağlanır. Bulut modelde olduğu gibi Diva POS On-Premise modelde de merkezi yapıdadır ve tarayıcı üzerinde çalışır. Bulut modelinden tek farkı sistem işletiminin firmanın kendisi tarafından gerçekleştirilmesidir. On-Premise modelde LEM (Logo Enterprise Membership) anlaşması yaparak güncel mevzuata uyum, hata giderici sürüm (bugfix) ve yeni geliştirilen standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

 

Kaynak: http://diva.logo.com.tr/divapos.html
 

Yorum Yap