BilişimBI En İyi 10 İş Zekası Arasında!

BilişimBI En İyi 10 İş Zekası Arasında!

1120 Görüntülenme
0
0

Yerli İş Zekâsı Sistemi BilişimBI, CIOApplications Europe tarafından Avrupa’nın en iyi 10 iş zekası çözüm sağlayıcısı arasında gösterildi.

1985 yılında Ankara’da kurulan ve kendi endüstriyel yazılım ürünlerini ulusal bir yazılım odağında, pazarlama ve proje geliştirme doğrultusunda sunan Bilişim A.Ş’nin ürünlerinden biri olan BilişimBI ile firma başarısını bir kez daha kanıtladı.

200’ün üzerinde kamu ve özel sektör yazılım projesi ile Türkiye’deki yazılım sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Bilişim A.Ş. ulusal yazılım odağında çağdaş teknolojilerin sunduğu tüm imkanları en doğru şekilde değerlendirerek, yenilikçi ve dinamik bir yapı ile katma değerli projeler üretmeye hız kesmeden devam ediyor!

Geleneksel, pahalı ve karmaşık ürünlerin tersine veri yığınları arasındaki gizli bilgileri hızla keşfedebilen, kolay kullanımı ve öğrenilebilir bir yazılım ürünü olma özellikleri ile ön plana çıkan Yeni Nesil İş Zekâsı Sistemi BilişimBI, profesyonellere en kapsamlı teknoloji trendleri koleksiyonları sunan CIOApplications Europe dergisi tarafından İş Zekası Çözüm Sağlayıcıları sıralamasında ilk 10’da gösterilerek başarısını bir kez daha kanıtlıyor!

Kaynaklar:

CIOApplications Europe Dergisi https://bilisim.com.tr/blog/Bilişim-BI-CIOApplications-Europe.pdf

https://business-intelligence.cioapplicationseurope.com/vendors/top-business-intelligence-solution-companies.html

https://erphaber.com.tr/bilisimbi-en-iyi-10-is-zekasi-arasinda/

Yorum Yap