400 bin TL yatırım alan EkoHesap, 8 bin 600 kullanıcıya ulaştı

400 bin TL yatırım alan EkoHesap, 8 bin 600 kullanıcıya ulaştı

1871 Görüntülenme
0
2

400 bin TL yatırım alan EkoHesap, 8 bin 600 kullanıcıya ulaştı

2018 yılının Haziran ayında HEDEF Girişim Yatırım Ortaklığı'ndan 400 bin TL yatırım alan EkoHesap, geçtiğimiz 1 yıl içinde web ve mobil uygulamalarını deneyimleyen 8 bin 600'ü aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaştı

Mikro işletmeler için bulut tabanlı bir ön muhasebe servisi olarak hizmet veren EkoHesap girişiminin geçtiğimiz yılın Ocak ayında hizmet vermeye başladığını sizlere aktarmıştık. 1 yıllık serüveni ile ilgili detayları paylaşan EkoHesap, geçtiğimiz Haziran ayında yatırım almayı da başarmıştı.

400 bin TL yatırım aldı

2018 yılının Haziran ayında HEDEF Girişim Yatırım Ortaklığı‘ndan 400 bin TL yatırım alan EkoHesap, geçtiğimiz 1 yıl içinde web ve mobil uygulamalarını deneyimleyen 8 bin 600‘ü aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaştı. HEDEF GYO’nun erken aşamada Ekohesap’a yatırımcı olarak girdiğinin altını çizen EkoHesap kurucu ortaklarından Hakan Şenöz, bunun nedeninin HEDEF GYO yatırım komitesinin EkoHesap ekibine inanması olduğunu da belirtti.

Her yaştan müşterileri olduğunu da belirten Şenöz, kullanıcı deneyimi yolculukları için bir sistem geliştirdiklerini de ekledi. Bu sistemler sayesinde müşteri edinme maliyetlerini önemli oranda düşürdüklerini de paylaşan Şenöz, kayıt olma maliyetini yüzde 1300, satın alan müşteri bulma maliyetini ise yüzde 900 oranında indirme imkanlarının olduğunun altını çizdi.

Yurt dışı uygulamalarının yaşadıkları ve kendi deneyimlerini bir araya getirdiklerinde SaaS uygulamaları için en doğru stratejinin yavaş ama sürekli büyürken müşteri edinme ve maliyetlerinin de aynı oranda azaltılması olarak görmekte olduklarını belirten EkoHesap, 2019 yılında ise ana amaçlarının hızlı bir şekilde büyümek yerine web ve mobil uygulamalarının müşteri deneyim yolculuğunu daha da optimize edip hem maliyetleri düşürmek, hem de mikro işletme pazarının ihtiyaçlarını karşılayacak yeni özellikler geliştirmek olduğunu paylaştı.

Kaynak: https://webrazzi.com/2019/02/05/400-bin-tl-yatirim-alan-ekohesap-8-bin-600-kullaniciya-ulasti/

Yorum Yap