Yoruma analiz katan teknoloji Markolix yayına başladı.

Yoruma analiz katan teknoloji Markolix yayına başladı.

1708 Görüntülenme
0
2

 2018 yılı girişimler için hareketli bir yıl olmaya devam ediyor. 2 senelik akademik bir çalışmanın ürünü olan Markolix temmuz ayında yayın hayatına başladı.3 girişimci tarafından kurulan bu Startup'ın bir çok talebe cevap vereceği aşikar. Markolix'in 2 temel işlevi olduğunu belirten girişimciler bunları şu şekilde özetliyor ;

     -Teknolojideki son gelişmeleri, firmaların güncel haberlerini ve kampanyalarını, sektörel gelişmeleri, startupları, e-ticaret ve (e-ticaret) altyapısına dair gelişmeleri kullanıcılarına sunan dinamik haber kaynağıdır.

      -Markolix, markaların internet üzerinden tüketiciyle ortak bir noktada bir araya gelip; tüketicilerin beklentilerini, şikayetlerini, teşekkürlerini, soru ve önerilerinin objektif olarak değerlendirilmesi; buna karşılık firmaların müşteri beklentilerine yönelik en iyi ürün ve hizmet analizlerini yapabilmesini sağlayan; marka tercihini yükselten ve marka gücünü artıran bir müşteri-marka ortak platformudur.

 Projenin özellikleri ise gayet iddalı. Kurumsal müşterilerinin sayfalarında yer alan M-Connect entegrasyonu neticesinde markaların; müşteri hizmetleri, sektörel ve genel olarak hizmet kalitesi ölçümü, CRM gibi hizmetleri sunabiliyor. Bunun yanında hedef kitlesinin pazarlama açısından metrik sonuçlarına da grafiksel ulaşabilmesinin de bir o kadar başarılı olduğunu söylemeden geçmeyelim. 

 Markolix'in yurtiçi ve yurtdışında yapacakları iş ortaklıkları ile sektöre çok hızlı giriş yaparak müşterilerini memnun edeceğini söylemek çokta zor değil.

Yorum Yap