Workcube ve N Kolay, Ödeme Sistemleri Konusunda Güçlerini Birleştirdi

Workcube ve N Kolay, Ödeme Sistemleri Konusunda Güçlerini Birleştirdi

455 Görüntülenme
0
0

PayNKolay ödeme sistemi Workcube'de hazır geliyor. B2B, B2C satışların ve tahsilatların yönetimi kolaylaşıyor.

Türkiye’nin önde gelen ödeme ve elektronik para kuruluşu N Kolay ile Workcube’ün gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde Workcube kullanan işletmeler tüm kredi kartı ile tahsilat işlemlerinde PayNkolay POS altyapısını kullanabilecek. 

Yapılan işbirliği kapsamında Workcube Türkiye Dağıtıcısı Katalizör A.Ş. yöneticisi Özlem Turhan, Olgar Ataseven ve PayNKolay Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Haktan Omaçer bir araya gelerek işbirliği protokolünü imzaladılar. 

Workcube’ün içinde tüm entegrasyonları yapılmış halde gelen PayNkolay ödeme altyapısı standart tahsilatların yanı sıra Workcube Protein ile tasarlanan B2B sitelerde ve E-ticaret sitelerinde sürükle bırak ile dizayn edilen ödeme ekranları üzerinden kredi kartı tahsilatı yapmaya imkan tanıyor. 

Workcube PayNkolay POS Altyapısı ile Tüm Kredi Kartları ve Banka Kartlarından Tahsilat Yapılabiliyor 

PayNkolay, veri güvenliği standardı olan PCI DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard) 1. Seviye sertifikasına sahip. Bu sertifikalı hizmeti ile veri güvenliği konusunda eksiksiz bir veri güvenliği sağlayan PayNkolay'ın güçlü altyapısı yapay zeka temelli sahte İşlem Önleme (Fraud) kontrolleri dahil işlemlerin birçok güvenlik kontrolünden geçmesini sağlıyor.

Workcube kullanan tüm işletmeler Sadece PayNkolay altyapısını kullanarak tüm kredi kartları ve banka kartlarından tek çekim ve taksitli olarak işlem yapabilecekler ve E-Ticaret siteleri üzerinden Sanal POS, Linkle Ödeme, Pazaryeri, Kart Saklama, Mobil POS, Düzenli Ödeme, Toplu Ödeme ve Sahtecilik Önleme (Fraud) gibi hizmetlerden faydalanabilecekler.  

Sadece Link Üzerinden Ödeme Almak Mümkün

Workcube ile birlikte gelen PayNKolay altyapısı ile E-ticaret siteniz olmadan da güvenle tek veya çoklu kullanımlık linkler üzerinden saniyeler içinde ödeme almak mümkün. PayNKolay Link ile taksit sayısını siz belirleyebiliyorsunuz veya müşteriniz ödeme anında kendi seçebiliyor. Dilerseniz vade farkını istediğiniz taksitlerde müşteriye yansıtabiliyorsunuz. 

Aktif Yatırım Bankası'nın bir iştiraki olarak faaliyet gösteren N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. ödeme kuruluşu lisansını aldığı 2014 yılından bu yana geniş ürün yelpazesi ve kullanıcı dostu ürünleri ile hızlı, kolay ve güvenli kartlı sanal pos tahsilat çözümleri sunuyor. N Kolay ayrıca Türkiye’nin en büyük ve yaygın fatura tahsilat ağına sahip ödeme kuruluşu olma özelliğine de sahip. 

Kaynak: https://www.workcube.com/tr/workcube-ve-nkolay-odeme-sistemleri-konusunda-isbirligi-yapti

Yorum Yap