Papara, T-Bank’ı Satın Aldı.

Papara, T-Bank’ı Satın Aldı.

183 Görüntülenme
0
0

Elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Papara, BankMed ve Arab Bank’ın ortaklığındaki T-Bank’ı satın aldı.

18 milyon kullanıcıya ulaşan finansal teknoloji kuruluşu Papara, BankMed SAL ve Arab Bank PLC ortaklığındaki T-Bank’ı satın almak üzere anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Anlaşmanın, Papara’nın bugüne kadar yaptığı en büyük satın alma olduğu belirtildi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Rekabet Kurulu’nun onayları sonrasında devir işlemlerinin tamamlanacağını söyleyen Papara CEO’su Emre Kenci “2023 yılında sigorta ve yatırım ürünleriyle zenginleştirdiğimiz kullanıcı deneyimini, temel bankacılık ürünlerinin de eklenmesiyle birlikte en üst seviyeye taşıyacağız. Böylelikle Papara’nın finansın her alanında hizmet veren bir ‘Super App’ olma yolcuğunu tamamlayacağız” dedi.

T-Bank Genel Müdürü Servet Taze ise konuya ilişkin, “T-Bank’ın bireysel ve kurumsal bankacılık alanındaki köklü uzmanlığı ve 1930’lu yıllardan bugüne kadar bankacılık sektöründe elde ettiği geniş bilgi birikimi ve deneyimi Papara’nın kullanıcı odaklı vizyonu ile güçlenerek, geleneksel bankacılık ürünlerinin yenilikçi teknolojiler ve çözümlerle daha çok kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak” dedi.

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/papara-t-banki-satin-aldi/

Yorum Yap