Logo Yazılım’dan Yeni İşbirliği Sözleşmesi

Logo Yazılım’dan Yeni İşbirliği Sözleşmesi

277 Görüntülenme
0
0

Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LOGO) tarafından 9 Şubat 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirimde e-dönüşüm yazılımlarının telif haklarının devralınması ve iş birliği sözleşmesi hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada şirketin Koç Sistem ile e-dönüşüm hizmetleri alanında sahip olduğu yazılım kaynak kodlarının ve telif haklarının devri  ile devralınacak yazılımlara ilişkin mevcut ve yeni müşterilerin şirkete yönlendirilmesi suretiyle müşteri kazanımları için iş birliği anlaşması yapıldığı belirtildi.

"Logo ile Koç Sistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Koç Sistem“) (KCSIS) arasında Koç Sistem’in e-dönüşüm hizmetleri alanında sahip olduğu yazılım kaynak kodlarının ve telif haklarının devri  ile devralınacak Yazılımlara ilişkin mevcut ve yeni müşterilerin şirketimize yönlendirilmesi suretiyle müşteri kazanımları için iş birliğine ilişkin anlaşma sağlanmıştır. İşlem Rekabet Kurulu’nun koşulsuz izninin alınması sonrasında gerçekleşecektir. Bu işlemin eLogo eServis platformumuzun çözüm portföyüne ilave bir e-çözüm eklemesi ve mevcut müşteri portföyüne katkı sağlama potansiyeliyle Şirketimiz’e stratejik ve finansal fayda sağlaması hedeflenmiştir."

Kaynak: https://rotaborsa.com/logo-yazilimdan-yeni-isbirligi-sozlesmesi/

Yorum Yap