Google I/O 2024 Bu Akşam Gerçekleşiyor! Neler Tanıtılacak?

Google I/O 2024 Bu Akşam Gerçekleşiyor! Neler Tanıtılacak?

133 Görüntülenme
0
0

Google I/O 2024 etkinliği, Google’ın her zamanki gibi dünyanın bilgisini organize etme ve erişilebilir kılma misyonunu ileriye taşımak için yeni stratejilerini duyuracağı önemli bir platform olacak. Dünkü OpenAI etkinliği pek sükse yaratmıştı, peki Google’dan ne bekliyoruz?

Google I/O 2024 ’ten neler bekliyoruz?

Açıklamada da dediğimiz gibi, Türkiye saatleri ile bu akşam saat 20.00’de gerçekleşecek olan Google I/O 2024 etkinliğini biz de canlı olarak YouTube kanalımızdan takip ediyor olacağız.

Etkinlikte en çok Google’ın yapay zeka ve makine öğrenmesi alanındaki ilerlemelerinin öne çıkmasını bekliyoruz. Google, yapay zeka teknolojilerini günlük hayata daha fazla entegre etme ve insanların yaşamlarını kolaylaştırmak için yeni çözümler sunma konusundaki vizyonunu paylaşacak.

Google’ın en yeni geliştirici araçlarını ve kaynaklarını da tanıtmasını bekliyoruz. Geliştiriciler, bu etkinlikte Google’ın platformlarına daha etkin bir şekilde entegre olabilecekleri ve yenilikçi uygulamalar geliştirebilecekleri konusunda bilgilendirilecekler.

Kaynak: https://shiftdelete.net/google-io-2024-neler-tanitilacak

Yorum Yap