CaniasERP Yeni Versiyonu 9.03 ile Görücüye Çıkmaya Hazırlanıyor

CaniasERP Yeni Versiyonu 9.03 ile Görücüye Çıkmaya Hazırlanıyor

14.11.2022
ERP
358 Görüntülenme
0
0

Global Teknoloji firması Industrial Application Software (IAS), kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP’nin 9.03 Versiyonu’nun tanıtımı ve canias4.0 teknolojilerindeki son gelişmeleri aktarmak için caniasERP 9.03 Versiyonu Lansmanı’nı gerçekleştiriyor. 11 Kasım Cuma saat 14.00-17.00 arasında dijital konferans platformunda gerçekleşecek etkinlikte IAS’nin uzman ekipleri ve yöneticileri katılımcılar ile buluşacak.

canias4.0 Teknolojileri çatısı altında ERP, IoT, cloud, big data başta olmak üzere firmaların Endüstri 4.0 yolculuklarında ihtiyaç duydukları teknolojileri tam entegre şekilde sunan global teknoloji firması IAS, müşterileri ve potansiyel müşterileriyle, yine çok konuşulacak bir etkinlikte bir araya geliyor. Bu kez online gerçekleşecek lansmanda, sektörün öncü teknolojilerini sunan IAS’nin kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP’nin 9.03 Versiyon’u tanıtılacak. caniasERP’deki yeniliklerin yanı sıra IAS’nin canias4.0 teknolojilerindeki son geliştirmeler konuşulacak.

canias4.0 Teknolojileri ve Son Gelişmeleri Takip Edin

IAS Kalite Sistemleri Yöneticisi Ersan Sevinç moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte, IAS CTO’su Bahtiyar Tan, canias4.0’ın yazılım geliştirme, uyarlama ve bakım süreçlerinde etkinliğini artıracak yeni geliştirme yaklaşımı hakkında detayları izleyiciye aktaracak. IAS CAO’su Metehan Altındil de IAS’nin geçtiğimiz yıl tanıttığı yeni ürünü Industrial Applicaiton Objects (IAO) ve yeni yazılım geliştirme yaklaşımı DEVMODE hakkında konuşacak. IAS IoT Ürün Müdürü İbrahim Tataroğlu, canias4.0 IoT Çözümleri’ni ve sunduğu avantajları anlatacak. IAS Business Academy Genel Müdürü Çiğdem Dönmez ise eğitim faaliyetlerini tanıtacak. Ayrıca IAS Holding bünyesinde kurulan ve 2022 yılı başında faaliyetlerini başlatan entegratör firma IAS Dijital hakkında detaylı bilgiyi IAS Dijital Genel Müdürü Kamil Akbul verecek.

IAS’deki son gelişmeler öğrenmek, caniasERP 9.03 versiyonunu keşfetmek ve gelecek vizyonlarını konuşmak için caniasERP 9.03 Versiyonu Lansmanı’nı ajandanıza not edin.

Online gerçekleşecek etkinliğe ücretsiz kayıt olmak ve etkinlik platformuna erişim sağlamak için lütfen tıklayın.

Kaynak: https://erphaber.com.tr/caniaserp-yeni-versiyonu-9-03-ile-gorucuye-cikiyor/

Yorum Yap