Office 365 Nedir?

Office 365 Nedir?

492 Görüntülenme
0
0

İşletmeler için Office 365

Office 365, bildiğimiz Office araçlarına (Word, Excel, Outlook, Powerpoint vb.), bununla beraber kurumsal seviyede e-posta, konferans görüşmeler ve daha fazla BT hizmetine neredeyse her yerden erişim sağlar.

Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta ve takviminize heryerden erişebileceğiniz, Office dökümanlarınızı (Word, Excel, PowerPoint vb.) web üzerinden düzenleyebileceğiniz, anlık mesajlaşma ve görüntülü sesli konferans yapabileceğiniz, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz bir bulutplatformudur.

Microsoft'un Office 365, ürünü sayesinde, sunucu donanım ve yazılım yatırım maliyetleri olmadan, kullanacağınız kişi kadar ödeyerek Microsoft Exchange ™ , Microsoft Lync ™, Microsoft SharePoint ™ ve Office Web Apps hizmetlerini anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Dilerseniz bilgisayarınızda kullandığınız Office yazılımını da bu hizmete dahil edebiliyorsunuz. İsterseniz Teknodata olarak size tüm geçiş hizmetleriniz için Office 365 Kurulum ve Entegrasyon hizmetlerini de sağlıyoruz.

Güvendiğiniz Office'e Daha Fazla Güç Kazandırın

Güvendiğiniz Office uygulamalarını kişisel bilgisayar, Mac ve seçkin mobil aygıtlar gibi sık kullandığınız aygıtlarda kullanarak neredeyse her yerden çalışabilirsiniz.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-ve-Office-365.html

Yolculuklarda e-Posta ve Takvime Erişin

Masalarında veya yolculuktayken erişebilecekleri kurumsal ölçekli e-posta ve paylaşılan takvimlerle herkesi eşitlenmiş durumda tutun..

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-E-Posta-ve-Takvimler.html

Konferans Düzenleme Kolaylaştı

Çok taraflı ve HD özellikli görüntülü konferans, gerçek zamanlı not alma ve ekran paylaşımı sayesinde hemen bağlanın veya çevrimiçi toplantılar düzenleyin ve barındırın.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Anlik-Iletiler-ve-Konferans.html

Markanıza Hayat Veren bir Web Sitesi Oluşturun

Kurulumu ve güncelleştirilmesi kolay bir web sitesiyle, barındırma ücreti olmadan işinizin pazarlamasını yapın.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Web-Sitesi.html

Dosya Paylaşımı ile Birlikte Daha İyi Çalışın

Her zaman güncel ve neredeyse her yerden erişilebilir belgeler sayesinde, ekip arkadaşlarınızla, ortaklarınızla ve müşterilerinizle işbirliği yapın.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Dosya-Paylasimi.html

Office Web Apps ile Daha Uzaklara Erişin

Sizin ve ekip arkadaşlarınızın çalıştıkları her yerde kullanılabilir olmaları için, Office belgelerini çevrimiçi ortamda oluşturun, depolayın, düzenleyin ve paylaşın.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Web-Apps.html

Yolculuklarda Office Kullanın

Yolculuklarda bile üretkenliğinizi koruyun ve hiçbir toplantıyı kaçırmayın. iPhone'larda, Android telefonlarında ve Windows Phone'larda Word, Excel, ve PowerPoint belgelerine erişin, bunları düzenleyin ve görüntüleyin. Çoğu aygıtta OneNote, OWA, Lync Mobile ve SharePoint Haber Akışı uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Mobil-Erisim.html

Güvenlik ve Gizlilik

Verileriniz sizindir. Microsoft e-postaları veya belgeleri reklam amacıyla taramaz. Microsoft, gizlilik, saydamlık, güvenlik ve uyumluluk konularında bir sektör lideridir.

Daha fazla bilgi : http://www.office365nedir.com/Office-365/Office-365-Emniyet-ve-Guvenlik.html

Office 365 Nedir? Nasıl Kullanılır? Video

https://youtu.be/ysWeixldGu4

Kaynak: http://www.office365nedir.com/

Yorum Yap

Kategoriler